Diet

Dieter - Vilken är bäst anpassad för mig?

Dieter marknadsförs ofta som en lösning på våra hälsoproblem som vi oftast själva har skapat.
Några är särskilt framtagna för att användas vid viktnedgång. Oftast är de olika dieter bra för hälsan på lång sikt. En bra start på en hälsosam och sund livsstil är att följa råden för vad som är en bra matvana. Det kan oftast vara lätt eller svårt att följa den som inte är anpassat på individ nivå för just dig. Då vissa har det enklare att gå upp i vikt och andra svårare att gå ner i vikt.

I denna guide går igenom alla dieter som vi anser kan påverka din hälsa till det positiva. Alla dieter är beprövade av oss på redaktionen för att ge ett så transparent och ärligt svar som möjligt huruvida det fungerade för oss. Vi delar med oss om vad vi lärt oss och hur du kan påverka till det bättre.

För en genomgående guide klicka in på respektive diet’s rubrik så kommer ni direkt till varje diet för djupare information. 

Ketos

Ketogen kost eller ketos diet, som det heter är en mycket strikt variant av LCHF som gör kroppen till en fettförbrännande maskin. Det kan innebära många fördelar för dig som vill gå ner i vikt, förbättra din hälsa och fysiska prestation, men kan även innebära några bakslag samt biverkningar till en början.

Vi går därför igenom mer ingående i vår guide om Vad är keto, dess fördelarmat att äta, optimal ketosbiverkningar och problemlösning och hur du kommer igång med en lågkolhydratkost som kan förändra ditt liv!

LCHF

LCHF 

5:2

Atkins

Dukan diet

Medelhavskost

(Visited 60 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close