Det perfekta tillägget till din bastu: En måttbeställd glasdörr

Har du en bastu? Om inte missar du en av livets stora nöjen. Det är inte bara ett utmärkt sätt att koppla av och varva ner, utan det är också otroligt bra för din hälsa. En måttbeställd glasdörr är det perfekta tillägget till din bastu – den får den att se ännu snyggare och lyxigare ut, och den hjälper till att hålla värmen inne. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera fördelarna med att ha en glasdörr i din bastu, samt några av de olika designalternativ som finns tillgängliga.

Detta bör du tänka på

Om du funderar på att installera en måttbeställd bastudörr i glas i din bastu finns det några saker du måste ta hänsyn till. För det första, vilken typ av glas vill du ha? Det finns två huvudtyper av glas som används i bastur: klart och tonat. Klara glasdörrar har fördelen att de släpper in naturligt ljus, vilket kan vara mycket lugnande. Färgade glasdörrar ger avskildhet och hjälper till att hålla värmen inne, vilket gör dem idealiska om du använder din bastu i ett utomhusutrymme.

Ett annat viktigt övervägande är dörrens storlek. Glasdörrar finns i olika storlekar, så det är viktigt att välja en som passar bra till din bastu. Om du inte är säker på vilken storlek på dörren som du det är en bra idé att prata med en professionell person.

När det gäller att välja rätt glasdörr till din bastu finns det några saker du måste tänka på. Med så många olika alternativ kan det vara svårt att veta var man ska börja. Men om du tar hänsyn till typen av glas, dörrens storlek och din budget bör du kunna hitta det perfekta alternativet för dig.

Om du har några frågor eller vill ha mer information, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper alltid gärna till!

Dörrar i klart glas har fördelen att de släpper in naturligt ljus, vilket kan vara mycket lugnande- detta