Ge din trädgård ett lyft med kvalitets stenar

Om du har en stor trädgård som behöver fixas till lite i form av nya rabatter, murar och kanske en gång. Då ska du kolla in Stengrossen och deras stora utbud av sten. På Stengrossen.se hittar du alla typer av stenar du kan behöva för din trädgård. Med allt från svensk kullersten till natursten och marmorkross har de allt du behöver och lite till.

Stengrossen vill att din shoppingupplevelse ska vara så enkel som möjligt då det vanligtvis kan vara krångligt och tidskrävande att köpa sten. Tillexempel kan du enkelt kolla in hela deras lager på deras webbplats och sedan beställa exakt vad du vill. Stenen du beställer från deras hemsida körs sedan ut till dig och lämnas av på en specifik plats som du får välja själv. Detta gör dem med terränggående påhängstruck och lastbil för att du ska ska slippa åka och hämta massa tung sten för att sedan frakta den själv. Men ifall du vill så kan du också åka till Herrljunga och hämta den själv.

Lyft din trädgård med en fin stengång av smågatsten eller en ny mur av granit stenar. Allt detta hittar du samlat hos Stengrossen och allt kan bli levererat på en och samma gång.