Hur du tjänar pengar på din klass: Sälj kakor!

Vill du tjäna pengar till klassen? Då är försäljning av kakor det rätta sättet att göra det! Det är inte bara ett roligt och enkelt sätt att samla in pengar, utan det är också ett utmärkt tillfälle att lära barnen om entreprenörskap. Hos Kakmonstret hittar du ett stort utbud av olika sorters kakor som alla gillar. Dem erbjuder även special designade burkar för att dem ska bli mer personliga för din klass eller idrottslag.

När det gäller att sälja kakor finns det några saker du måste tänka på. Först och främst måste du sätta ett lämpligt pris på dina kakor. Du vill inte ta ut för mycket, annars kommer folk inte att köpa dem. Men samtidigt vill du inte ta ut för lite, för då tjänar du inga pengar! Därför hittar du en bra kalkylator på Kakmonstrets hemsida där du snabbt och smidigt kan se hur mycket varje person måste sälja för att ni ska uppnå era mål. Detta underlättar otroligt mycket när det kommer till att veta hur många kakor man måste beställa.

Du kan också marknadsföra för att få ut ordet till så många som möjligt att du säljer kakor till klassen. Det är här som det gäller att vara kreativ! Du kan sätta upp en monter utanför din skola och dela ut flygblad, eller till och med gå från dörr till dörr i ditt grannskap.