Njut av din egna relaxavdelning efter träningen

Mysigt hemmaspa och den perfekta relaxavdelningen

Tränar du regelbundet och känner att du skulle vara i behov av en spa weekend allt oftare? Badrummet kanske inte inbjuder till den avkoppling som infinner sig när du är ute och reser och njuter av sköna avkopplande i varm miljö. Spa-känslan kan även skapas med hjälp av eteriska oljor, doftljus och mjuk belysning.

Avslappningstekniker som yoga och meditation kan också användas för att skapa en lugn och fridfull miljö och det kan du med fördel utöva i ditt sköna relaxrum. Så känner du dig fortfarande stressad efter träningen och behöver lite avkoppling? Då är det bara att söka sig till din egna privata relaxavdelning. Ett hemma spa är en idealisk plats för att varva ner och koppla av, med sin lugnande atmosfär i din egna spaliknande miljön. Det är oftast den värmen och energin som skapas. Den där varma känslan av att tillföra sig själv ny energi.

Ta med dig känslan av en skön spaweekend när du renoverar ditt badrum

Du kan ta denna känslan till när du ska renoverar ditt badrum och du kan med fördel tänka i samma banor. Börja med att planera för ett varmt och skönt badrum och utrusta det sedan med saker du tycker om att omge dig med. Finns det plats placera ett skönt badkar och välj badrumsinredning i övrigt som inbjuder dig till att vistas i rummet på samma sätt som du njuter av ett spa och skapa en rofylld miljö utan en massa onödiga saker, bara sånt som du njuter av att se.

Efter ett träningspass kan det då vara enormt givande att få lägga sig i ett bad eller ta den där avslappnande duschen från en härlig svart takdusch eller inbyggnadsdusch, dessa finns i flera olika fabrikat men Tapwell har många olika snygga varianter för detta och söker du efter mjuka toner när du väljer klinker så kan du kolla på Bricmate Norrvange light grey och Terazzo klinker. Det kan vara snyggt att montera in heaxagon kakel eller ett marmorkakel. Du kan hitta både kakel till badrummet och köket hos exempelvis renoverahuset.se där kan du även hitta PVC fönster så du kan öka på med värmen i badrummet.