AMA VVS & kyla 19 kurs: Lär dig mer om AMA

Bilden visar en elektriker som utför ett service arbete vid elskåp. AMA VVS & Kyla 19 har nu ersatts med AMA VVS & Kyla 22.

AMA VVS & kyla 19 kurs har nu ersatts med AMA VVS & kyla 22 kurs, revideringen sker vart 3:e år. Lär dig mer om hur AMA utbildningar inom VVS och Kyla kan vara din väg till en lovande karriär. Du kanske har hört talas om AMA utbildningar innan, men visste du att de också finns som specifika utbildningar inom VVS och Kyla?

Det finns många anledningar till att välja en AMA utbildning för att förbättra din karriär inom detta område. Lär dig mer om varför AMA utbildningar är det bästa valet för dig som söker en banbrytande karriär inom VVS och Kyla.

Lär dig mer om hur du kan utveckla dina kunskaper med en AMA VVS & Kyla 19 kurs

 1. Flexibla kursalternativ
  AMA utbildningar inom VVS och Kyla erbjuder både nätkurser och lärarledda kurser, vilket ger dig flexibilitet i ditt studiebeslut. När du deltar i AMA-utbildningen får du personlig handledning från dina instruktörer, som är kvalificerade experter inom sina respektive ämnen.
 2. Lärande som leder till arbete
  AMA-utbildningar fokuserar på färdigheter som är relevanta och användbara i verkliga situationer. Studenter får möjlighet att arbeta med projekt och problem som är vanliga inom VVS och Kyla-branschen. När du avslutar din utbildning kommer du att ha de nödvändiga färdigheterna för att påbörja en karriär inom dessa områden.
 3. Karriärmöjligheter
  En AMA-utbildning inom VVS och Kyla kan öppna upp för en mängd olika karriärmöjligheter. Många företag söker efter kvalificerade VVS-tekniker och kyltekniker med rätt bakgrund och erfarenhet. Kvalifikationerna du får genom AMA-utbildningen öppnar dörrar för att arbeta i branscher som fastighetsdrift, konstruktion, bostadsföreningar, och mycket mer.
 4. En expansiv bransch
  VVS- och Kylsektorn är en alltmer växande industri. Detta innebär att det finns gott om jobb för VVS-tekniker och kyltekniker, oavsett om man vill arbeta i en storstad eller en mindre bygd. Som ett resultat av den växande behovet, öppnas flera dörrar till högre positioner och chanser till karriärutveckling.
 5. Ökad arbetsmarknad och inkomstpotential
  Många VVS-tekniker och kyltekniker tjänar mycket bra lön och kan ofta få förmåner såsom sjukvård, tandvård och semester utöver de grundläggande ersättningarna. Med en AMA-utbildning i VVS och Kyla kan du också ta del av högre löneutveckling och ökad arbetsmarknad.

AMA utbildningar inom VVS och Kyla erbjuder flexibilitet, relevanta färdigheter, karriärmöjligheter i en alltmer populär bransch med god inkomstpotential. Som en av de ledande utbildarna på VVS och Kyla-området, ger AMA utbildningar studenterna nödvändiga verktygen och färdigheterna som behövs för att påbörja och utveckla en lovande och givande karriär. Nu kan du lära dig mer om olika typer av utbildningar hos exempelvis FA-Kurs.