Bättre ergonomi på jobbet

Att sitta flera timmar om dagen på jobbet är vanlig. Men det är heller inte bra att vara stillasittande i det långa loppet. När du sätter dig vill du ofta sitta så bekvämt som möjligt, vilket kan leda till dålig ergonomi, vilket i sin tur kan leda till ryggproblem och andra fysiska skador. Men detta kan enkelt ändras med några enkla tekniker och lite utrustning. Men var hittar du dessa tips och utrustning? Jo, hos ErgoComfort.

Ergocomfort.se är en webbplats med mängder av saker som gör att du kan få bättre ergonomi på jobbet. Med många års erfarenhet och högkvalitativa produkter har ErgoComfort blivit Sveriges ledande leverantör av ergonomiska hjälpmedel för personliga och offentliga företag. Deras mål är att hjälpa företagen att minska skador och öka företagets lönsamhet genom att öka produktiviteten.

En enkel sak du kan börja göra är att stå och arbeta. Det kan vara svårt först när du inte är van vid det, men om du bara gör det några gånger på det snabbt lättare. Du kommer också att känna att du har mer energi och produktivitet, eftersom blodcirkulationen är bättre när du står än när du sitter. ErgoComfort har allt från ergonomiskt tangentbord till stolar.