En inblick i Max Benjamins liv, ett irländskt varumärke som drivs av en familj

Max Benjamin är ett irländskt varumärke som drivs av familjen Mark, David och Orla Van den Bergh. Varumärket skapades för över 15 år sedan utifrån Orlas kärlek till ljustillverkning, som hon upptäckte under en sommar i Amerika under collegetiden. Hon tog med sig denna kärlek hem till Wicklowbergen och slog ihop den med sin kärlek till friluftsliv och sin familjelivsstil och gav Max Benjamin namnet efter sina tvillingpojkar Max och Benjamin. I dag ligger deras studio fortfarande i Wicklow Mountains, inbäddad bland deras familjehem. Där har de sin egen fabrik där de gjuter varje doftljus och doftdiffusor med största omsorg. De älskar inget mer än att fortsätta utforska nya sätt att ge kraft och nya dofter till sina kunders hem och liv.

Max Benjamins ursprung

Max Benjamin skapades för över 15 år sedan utifrån Orlas kärlek till ljustillverkning, som hon upptäckte under en sommar i Amerika under collegetiden. När hon kom tillbaka till Wicklowbergen ville hon dela med sig av det hon lärt sig till sin familj. Hon började med att skapa ljus i sitt kök och gav dem som gåvor till vänner och familj. Därefter bestämde hon sig för att omvandla sin hobby till ett företag, och så föddes Max Benjamin.

Processen för att göra ett Max Benjamin-ljus

Varje ljus tillverkas med största omsorg i Max Benjamins studio i Wicklowbergen. Först börjar de med en bas av naturliga vaxer från förnybara källor. Sedan tillsätter de en blandning av eteriska oljor för att skapa en potent doft som fyller alla rum. Slutligen häller de varje ljus för hand i vackra glasburkar innan det skickas iväg för att avnjutas av kunder över hela världen.

Kraften hos doftljus

Doftljus har förmågan att förflytta dig till en annan plats och tid. De kan framkalla lyckliga minnen eller skapa en lugnande atmosfär i ditt hem. Oavsett om du väljer en av deras signaturdofter eller väljer ett specialtillverkat ljus, kommer Max Benjamin-ljusen garanterat att ge glädje åt ditt liv.

Om du letar efter ett högkvalitativt doftljus som förflyttar dig till en annan plats och tid, behöver du inte leta längre än Max Benjamin. Varje ljus tillverkas med omsorg i Wicklowbergen och är handgjutet i en vacker glasburk som kommer att se bra ut i vilket rum som helst. Välj bland deras signaturdofter som finns på Formbar i Västervik för en upplevelse som är helt unik.