Fördelen med att gå till frisörsalong

We Apartment är det övergripande konceptet för skönhet och inredning i Kalmar. I Kalmar-salongen kommer du att känna att du återvänder till ett vardagsrum med ljus, blommor och högkvalitativa möbler. I Kalmars butiker hittar du hårtillbehör, presenter, kläder, smycken, möbler och mer. Alla föremål du hittar kan också köpas och tas hem eller som gåvor. Förutom inredningen har de också en frisörsalong, som inkluderar en frisörsalong.

We Apartment utför klippbehandlingar, färgning, fyllning med Hairtalk Extensions, styling, ögonfrans- och ögonbrynfärgning etc. Enligt dina önskemål. Att bli frisör kan kräva att du är kreativ, social och har en stark önskan att skapa. I frisörutbildningen lär du dig allt från frisyr till styling och färgteori. För frisören är det viktigt med ett gesällbrev som bevisar att man besitter kunskap inom hantverksyrket.

Hårförlängning Kalmar

We apartment jobbar med hårförlängning i Kalmar. Hairtalk är en skonsam metod med 100% äkta remy hår och med tunna och hållbara fästen. Med Hairtalk kan du göra stora färg- och utseendeförändringar utan att behöva färga ditt eget hår. Hairtalk har fantastiska produkter för dig som är tunnhårig eller lider av håravfall. 

Inredning Kalmar

We Apartment har välkända varumärken som Marimekko Kalmar, Redken Kalmar, Ingnell Jewellery, Face Stockholmle, ÅreChoklad, Beard Monkey, Marc Inbane och andra produkter. I butiken kan du känna den bekväma atmosfären, där du kan inspireras att handla och kommunicera.