Lasergravering av skyltar för märkning av rör och kablar

När hållbara och slitstarka markeringar krävs kan lasergraveringsmärken i rostfritt stål användas. De svarta märkena som produceras av lasergravering av rostfritt stål är mycket motståndskraftiga mot nötning och kan utsättas för ultravioletta strålar och kemikalier under en lång tid. Det finns flera olika standardstorlekar för gravyrskyltar, och de kan också tillverkas i valfri storlek och design. Akrylplast finns också för lasergraveringsskyltar som lämpar sig bra för miljöer där de inte utsätts för något av det nämnda.

Kabel- och partmärkning

Slitstark flexibel kabelmärkning och partmärkning. Kabelmarkeringar bör inte förväxlas med billiga ABS -märkningar, som tenderar att gå sönder under installationen eller med tiden. PUR-märkningar är enkla att installera, mycket hållbara och tål ultraviolett strålning under lång tid. Med termotransfertrycks har den en långsiktig nötningsbeständighet och kemisk beständighet. Den levereras i rullar och kan enkelt beställas i beställningssystemet på markskyltar.se.

Företaget Märkskyltar

Sedan 1980 talet har Märkskyltar tillhandahållit produkter för byggföretag, el, VVS och industri. I deras egenutvecklade beställningssystem fokuserar de på snabb och säker leverans, bra kundservice och användarvänlighet, som sticker ut från konkurrenterna inom branschen. De har också en välutrustad tryck- och märkningsverkstad, vilket gör dem till en komplett leverantör av olika skyltar, markeringar och tryckmaterial.