Rädda miljön med en elbil

Klimatfrågan blir bara större för varje dag som går och alla vill dra sitt strå till stacken. Det kan dock vara svårt att veta vad man själv kan göra för att minska klimatpåverkan. Ja du kan ju såklart inte förändra hela världen men du kan minska ditt egna klimatavtryck. Det kan du göra genom små saker som att inte köpa plastpåsar i mataffären utan ha med dig din egen påse. Men du kan också göra större skillnad ifall du idag kör en fossildriven bil. Det är att skaffa dig en elbil. En elbil är inte bara bra för miljön utan även din egen plånbok då du slipper betala för bensin eller diesel. Nu när fossilbränslen bara blir dyrare och dyrare vet du heller inte hur mycket dem kommer kosta om något år. Men om du nu köper dig en elbil vill du såklart kunna ladda den hemma då det är en av de många fördelarna med att ha just en elbil. Det går ju dock inte att bara koppla in bilen i vägguttaget med en vanlig sladd som med andra saker. Utan du behöver en laddbox eller laddstation.

Dessa laddstationer hittar du hos EV Charge +. De har laddningsstationer för alla olika typer av elbilar, och kan berätta vilken laddbox och elbilsladd som passar bäst för din situation, exempelvis laddningstation typ 2. Deras laddbox är mycket lämplig att placera i garaget eller uppfarten så att din bil alltid är fulladdad när du ska använda den. På grund av denna lösning istället för en bensinbil behöver du inte längre oroa dig för bränsle i tanken när du åker till jobbet på morgonen. Eftersom bilen blir fulladdad på natten kommer du slippa bensinmackar och onödiga omvägar.

EV Charge + förser även företag med laddstationer så att de kan förse sina anställda med laddningstjänster för elfordon.