Smidigheten med en elbil

Om du letar efter en bil som är miljövänlig bör du överväga att köpa en elbil. Elbilar släpper inte ut några avgaser som andra bilar gör, och de är mycket lättare att ladda än bensin- eller dieselbilar.

En av fördelarna med elbilar är att de är mycket billigare i drift än bensin- eller dieselbilar när du laddar elbilen hemma. Elbilar använder inga fossila bränslen, så det finns inga utsläpp från bilen. Det innebär att du kan spara pengar på bränslekostnaderna och du behöver inte oroa dig för bilens miljöpåverkan.

En annan fördel med elbilar är att de är mycket tystare än bensin- eller dieselbilar. Elbilar har ingen motor, så det finns inga bullerföroreningar från bilen. Det innebär att du kan njuta av en tyst körning och att du inte stör dina grannar när du kör förbi tidigt på morgonen.

Eftersom att allt fler skaffar sig elbilar har nu även företag börjat installera laddstolpar på sina parkeringar som då sina anställda kan använda under dagarna,

Men vart ska du vända dig om du nu vill ha en laddstolpe hemma eller laddstolpar till företaget? Jo Laddtec kommer kunna hjälpa dig med en helhetslösning. Dem har både laddstationer för dig som vill kunna ladda på uppfarten hemma men också för dig som vill erbjuda elbilsladdning på företagsparkeringen.