Nya yogaformer att prova: Animal Flow och SUP Yoga

Du tycker om att meditera och träna yoga, va kul! Det är väldigt sunda aktiviteter som har funnits väldigt länge och nya rörelser och metoder uppkommer hela tiden.

Om du letar efter ett nytt och spännande sätt att utöva yoga på har vi två rekommendationer till dig! Den första kallas animal flow och är en markbaserad träningsform som utmanar din kroppskontroll, styrka, rörlighet och framför allt koordination. Det kommer vara en utmaning även fast du endast tränar med din egen kroppsvikt.

Den andra yogaformen som vi tycker att du ska utforska är SUP-yoga. Det är när du utför yoga på en Stand-Up Paddleboard, på vattnet! Den här aktiviteten är såklart säsongs-baserad, du får vänta tills temperaturen i vattnet är acceptabel. SUP Yoga tar verkligen saker och ting till nästa nivå genom att lägga till elementet av vatten. Du får inte bara alla fördelar som en vanlig yogapraktik ger, utan du får också den extra utmaning i form av balans och fokus som följer med yoga på en paddelbräda. Chansen att du hamnar i vattnet är ganska hög om du inte är fokuserad.

Båda dessa yogaformer kommer garanterat att utmana och engagera ditt sinne och din kropp på nya sätt. Ge dem ett försök redan idag!