Hälsosamma, kalorisnåla drycker som du kan beställa i baren

Älskar du att gå till baren, men hatar att behöva oroa dig för din diet? Oroa dig inte längre! I det här blogginlägget kommer vi att diskutera några hälsosamma, kalorisnåla drinkar som du kan beställa i baren. Vi kommer också att prata om en del barutrustning som du behöver för att göra dessa drinkar. Så oavsett om du letar efter en ny drink att beställa på din favoritbar eller om du är intresserad av att starta din egen hemmabar är den här artikeln för dig!

Håll dig till klara spritdrycker

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du beställer en drink i baren är vilken typ av alkohol du dricker. Om du försöker hålla koll på ditt kaloriintag är det bäst att hålla dig till klara spritdrycker som vodka, gin och tequila. Dessa spritdrycker innehåller mycket få kalorier och kommer inte att lägga till några extra centimeter till din midja. Om du vill ha en uppfriskande drink kan du beställa en vodka soda eller en gin och tonic. Båda dessa drycker är kalorisnåla och kan enkelt göras hemma med några få ingredienser.

Välj dessa om du vill dricka något sött

Om du är på humör för något sötare kan du beställa en tequila sunrise eller en vodka cranberry. Dessa drycker är också kalorisnåla och kan göras med några få enkla ingredienser. Om du vill ha något ännu sötare kan du tillsätta en skvätt fruktjuice till din drink.

Det finns gott om hälsosamma drinkar som du kan mixa hemma

Oavsett vad du föredrar finns det gott om hälsosamma, kalorisnåla drinkar som du kan beställa i baren. Så nästa gång du är ute med dina vänner, var inte rädd för att beställa något annat än öl.

Vad behöver jag för att blanda drinkar?

Om du är intresserad av att blanda drinkar hemma finns det några saker du behöver. För det första behöver du en cocktail shaker. Detta är en behållare i metall eller glas som används för att blanda ingredienserna tillsammans. För det andra behöver du några barverktyg som en jigger eller ett mätglas för att se till att dina drinkar är korrekt proportionerade. Du hittar allt detta hos Bargrossisten.